Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Suverent og selvsikkert

Madonna letter på sløret og gir oss et kjølig, flørtende blikk kalt «Frozen» - en sugende og episk popnyvinning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det spekuleres i perioder om framtida til Madonna: hvor lenger holder dama? Ofte synes presse og publikum mer interessert i hennes privatliv; om barn og menn - og frisyrer. Glem det!

«Frozen» er hentet fra cd-en «Ray Of Light», som kommer 2. mars. Hvis den er like selvsikker, voldsom, vakker, melankolsk og moderne som første smaksprøve, går hun en lys vår i møte.

Og skulle hun ha vært syk: musikalsk haltende, rytmisk tilbakestående eller plaget av melodisk vegring, er det bare å friskmelde henne umiddelbart. Og komme med følgende vedlegg til journalen: Madonna har neppe vært mer opplagt på år og dag.

«Frozen» er ikke i salg før 9. februar, men kan fra og med i dag høres på radio. Den åpner varlig med styrkerarrangement og er gjennomført kjølig med en glassklar Madonna-vokal.

Etterhvert bretter låta seg ut som en raskere utgave av U2s «One» (misforstå riktig). Det smeller som piskeslag i et elektronisk rytmeunivers konstruert av Marius De Vries. Låta bygger seg opp til flere klimaks.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!