Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

SV i krise

«Jeg er sosialist, men SV har sviktet sine velgere. Dere lovte varmt skolemåltid til barna våre, hvor er maten? Dere lovte å få slutt på krigføringen i Afghanistan, vel norske soldater er fortsatt der. Dere lovet oss billigere SFO, på stand sa dere at det antakeligvis kom til å bli gratis, det koster fortsatt skjorta. Dere lovet å utvide skoledagen, som hadde vært viktig for større utjevning, det har dere heller ikke fått til. Dere lovet oss ingen oljeleting i nord.»

Heidi

«SV fikk 8,8 % ved valget i 2005, og 6,5 % i fylkestingsvalget i 2007 – så hva som gjør en måling på 7,9 % til en å stå på kanten av stupet er vanskelig å forstå.»

Ståle«Det burde vel være mulig for alle å skjønne at SVs løfter bare var valgflesk. SV er et utrangert opposisjonsparti for journalister, lærere og innvandrere.

Ole6xxx«7,9 prosent oppslutning for et parti av SVs kaliber, er etter min mening en svært bra oppslutning.»

Arne Bjerke«Lenge leve Kristin! Du gjør en kjempejobb. Stå på videre. Verden trenger flere som deg.»

Anatta«SV er jo bare en liten sekterisk salongradikal akademikergruppe som synes det er fasjonabelt å ha adresse på Frogner i Oslo, der de kan drikke rødvin og diskutere meningen med noe meningsløst!»

Ro45li«Kan det være at hennes velgere plutselig har fått opp øynene for det mange andre har sett lenge, nemlig at Halvorsen er fullstendig inkompetent i den posisjonen hun har satt seg selv i?»

Anders

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media