Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

SV og fiskeflåten

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FISK: Bente Åsjord har de siste ukene gjentatte ganger fremsatt sin oppfatning av Finansdepartementets høringsuttalelse til Strukturutvalgets innstilling. Sannhetsgehalten i en påstand øker ikke proporsjonalt med antall ganger den fremsettes. For å gjenta konklusjonen i uttalelsen atter en gang: «Finansdepartementet vil for øvrig ta stilling til oppfølgingen avutredningen når resultatet av høringen foreligger.»

SV SKALSV skal behandle saken på sitt landsstyremøte i slutten av november og vil i denne sammenheng gjennomføre ei bred høring i sin organisasjon. Finansdepartementets politiske ledelse vil avvente den partimessige behandlingen og vedtak i stortingsgruppa før vi konkluderer sammen med resten av regjeringen. Vi akter derfor ikke å gå inn i en diskusjon om innholdet verken i den ene eller andre rapporten så lenge strukturutvalgets innstilling er til behandling i partiet. Vi gjør for øvrig oppmerksom på at da Stortinget i 2003 behandlet ei strukturmelding ønsket et bredt flertall i komiteen å utrede problematikken rundt ressursrenter.