Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svær film for Zwart

Torsdag skrev Harald Zwart under kontrakt med det anerkjente filmstudioet Universal Studios om å lage filmen «Wolff and Byrd». Med maks klaff begynner innspillingen på nyåret.

- Harald leter etter skuespillere som han vil ha i filmen nå, forteller kona Veslemøy Ruud.

Hun legger ikke skjul på at det vil bli et helt annet budsjett for Zwarts nye film enn den mye omtalte Hollywood-debuten «One Night At McCool's» med Liv Tyler og Matt Dillon på rollelisten.

500 millioner

- Når du antyder 500 millioner, er ikke det noe usannsynlig overslag, bekrefter Ruud overfor Dagbladet.

Torsdagens kontrakt er ikke bindende. Hvis Harald Zwart ikke får tak i de skuespillerne han vil ha, kan han bryte kontrakten. Og det er fortsatt mange biter som skal på plass før den nye filmen blir en realitet. Men går alt i orden, kan det være duket for innspillingsstart en gang på nyåret.

Eventyrfilm

«Wolff and Byrd» skal bli en humoristisk eventyrfilm på linje med «Ghostbusters» og «Men in Black».

Filmen er basert på tegneserien om advokatene Wolff og Jeff Byrd, som har spesialisert seg i saker som involverer monstre, spøkelser, demoner, varulver og zombier.

Den norske regissøren med base i Los Angeles skal dele ut en Amanda-pris under Haugesundfestivalen, men Veslemøy Ruud antyder at de må reise over til USA før festivalen på grunn av den nye filmkontrakten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media