Svært forvirret

Det er interessant hvor dårlig kritikk mottas på et nettsted som så til de grader dyrker konterærrollen.

UTGANGSPUNKTET FOR DEBATTEN: - Redaksjonen synes nå fast bestemt på å posisjonere seg langt ut på ytterkanten, skrev Shoaib Sultan om denne forsiden på tidsskriftet Document 23. mai.
UTGANGSPUNKTET FOR DEBATTEN: - Redaksjonen synes nå fast bestemt på å posisjonere seg langt ut på ytterkanten, skrev Shoaib Sultan om denne forsiden på tidsskriftet Document 23. mai. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en noe forvirret tekst som han kaller «Intimidering» fortsetter redaktør i document.no, Hans Rustad, å fremvise en merkelig verdensanskuelse. Det er interessant at et nettsted som støtt og stadig anklager muslimer (noen ganger berettiget, andre ganger feilaktig) for å dyrke en offerrolle, så til de grader går inn i samme rolle selv. 

I tillegg er det en utvikling på nettstedet i retning konspirasjonsteorier. Vi merker oss at i tillegg til oss bedriver visstnok også PST med intimidering av document.no ifølge Rustad. Slik vokser antall «fiender» raskt. Svært raskt. Rustad ser simpelthen ut til å ha mistet den siste resten av evnen til nøkternhet.

Menneskesynet som ligger til grunn når man anklager en meningsmotstander som «rennesteinen» sier egentlig alt. Vedrørende anklagene rettet mot oss begge er det vesentlige sannheter som undras, eller sagt med andre ord, er løgn.

Han skriver at «Sultan skrev et brev til arbeidsgiveren til en kjent samfunnsforsker og spurte hvordan de kunne ha en person ansatt som bidro til en islamfiendtlig debatt.» Sannheten er at en forsker skrev en kronikk som ble undertegnet med insitusjonstilknytningen, Sultan spurte i den sammenheng om dette var meninger institusjonen stilte seg bak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer