Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svak start for «Brutte Løfter»

TV Norges politiske nysatsing denne høsten, programmet «Brutte Løfter» fristet ikke tv-seerne i går kveld. En stund zappet bare 49 000 innom premiereprogrammet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mette Fossum, tidligere politisk journalist i TV2, er programleder i «Brutte Løfter». Tanken bak programmet er å sette til veggs politikere som ikke har fulgt opp hva de har lovet. For å legge tyngde bak løftebruddene har Fossum dratt inn hverdagsmennesker som rammes av løftebruddene.

I følge MMIs fjernsynsmålinger så 65 000 mennesker i snitt programmet i går. Første del av programmet ble sett av 80 000 mennesker, men over 30 000 seere forsvant da andre del startet.

- Vi er ikke fornøyd med de seertallene programmet fikk i premieresendingen, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TV Norge til Dagbladet.no.

Evaluerer programmet

TV Norge hadde selv håpet på over 100 000 seere i det første programmet.

- Hva gjør dere nå, Gjelseth?

- Vi mener at programmet journalistisk sett er et bra produkt. Likevel er det natulig at vi evaluerer sendingen, og ser om det er ting vi kan forbedre i programmet.

- Programmet er reklamert på TV2. Tror du seerne kan ha misforstått og trodd at programmet vises på den kanalen?

- Det tror vi selvfølgelig ikke. Vi har forsøkt å legge stor vekt på hvem som viser «Brutte Løfter» i reklamen, men vi skal se nærmere på dette også, sier Gjelseth.

DÅRLIG START: Mette Fossum hadde ikke suksess med premieren på «Brutte Løfter». Kun 65 000 så programmet i snitt.