«Love Island»

Svake seertall: Usikkert om TV3 vil satse på ny sesong

Medieviter overbevist om at den blir vraket.

MÅ EVALUERE: Nå skal TV3 og Nordic Entertainment Group Norge (Nent Group) gå i tenkeboksen. - Vi skal evaluere høstens sendinger og se om vi skal gå i gang med en sesong 2, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group Norge til Dagbladet. Foto: Nent Group
MÅ EVALUERE: Nå skal TV3 og Nordic Entertainment Group Norge (Nent Group) gå i tenkeboksen. - Vi skal evaluere høstens sendinger og se om vi skal gå i gang med en sesong 2, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group Norge til Dagbladet. Foto: Nent Group Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I seks uker har unge kvinner og menn vært bosatt på en luksuriøs villa like ved Las Palmas på Gran Canaria. I «Love Island» på TV3 har målet vært å finne kjærligheten.

Torsdag var det finale og vinnerne av Norges første sesong av «Love Island» er blogger og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Andrea Sveinsdottir (23) og Morten Dalhaug (25).

Men TV3-serien med programleder Tone Damli har både slitt med svake seertall og hatt tekniske problemer. Finalen samlet vel 100 000 seere.

Ca. 100 000 seere

- «Love Island»-finalen 81 000 seere lineært på TV3, som betyr nesten 20 prosent kommersiell andel i sendetidspunktet. I tillegg så 26 000 «Love Island» på Viafree og programmet holder fremdeles stand som det mest sette norske programmet på Viaplay i hele Norden, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group Norge (Nent Group).

Reality-programmet er blitt vist på norske skjermer siden slutten av august, og er blitt sendt på TV3 seks og sju dager i uka.

Ifølge Nent Group har serien i gjennomsnitt blitt sett av 94 000, der 57 000 har sett programmet lineært på TV3, mens 37 000 har sett «Love Island» på Viafree. Dette er imidlertid ikke inkludert tallene fra Viaplay, som ikke blir oppgitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer