Svarer på fototabbe med vannveldedighet

«Downton Abbey»-skuespillerne.

SNUR OPP-NED PÅ FOTOTABBEN:  I går posten skuespillerne i «Downton Abbey» et gruppebilde hvor de alle holder opp ei vannflaske. Bildet er en del av en kampanje til inntekt for den veldedige organisasjonen Wateraid. Faksimile: downtonabbey_official på Instagram
SNUR OPP-NED PÅ FOTOTABBEN: I går posten skuespillerne i «Downton Abbey» et gruppebilde hvor de alle holder opp ei vannflaske. Bildet er en del av en kampanje til inntekt for den veldedige organisasjonen Wateraid. Faksimile: downtonabbey_official på Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før helga gikk ett av de nye pressebildene til suksesserien «Downton Abbey» verden rundt, og det med påskriften «finn en feil!»

Da den britiske tv-kanalen ITV skulle friste publikum med nye bilder fra det herskapelige livet i 1924, var ikke alt som det skulle.

I forgrunnen sto riktignok Hugh Bonneville og Laura Carmichael standsmessig antrukket som Earl of Grantham og Lady Edith - men på peishylla skinner det i ei gjenglemt vannflaske av plast.

Fototabben har fått massiv oppmerksomhet verden rundt, og nå har skuespillerne valgt å svare.

Veldedighet Lørdag ble det lagt ut et gruppebilde av skuespillerne på Instagram-kontoen downtonabbey_official. Gjengen har på seg vanlige klær, og alle holder opp ei vannflaske av plast - i tillegg til at alle har et noe forbauset uttrykk i ansiktet.

Til bildet følger teksten «Downton-skuespillerne har omfavnet 'vannflaske-gate' i dag», og postet en link til nettsida wateraid.org.

- Etter å ha sett alle reaksjonene som bildet genererte tidligere denne uka, har skuespillere og crew bestemt seg for å vende oppmerksomheten mot spørsmål rundt vann som virkelig betyr noe. De håper at ved å poste dette bilde vil de øke bevisstheten og styrke arbeidet med internasjonal veldedighet for WaterAid, sier en talsperson fra ITV, ifølge Wateraid.com og Deadline.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer