«Maskorama»

Svarer på mystisk videosnutt

NRK svarer på kryptisk «Maskorama»-promo.

SJU SKIKKELSER: I en «Maskorama»-promo viser disse sju skikkelsene seg. Foto: Skjermdump / NRK
SJU SKIKKELSER: I en «Maskorama»-promo viser disse sju skikkelsene seg. Foto: Skjermdump / NRK Vis mer
Publisert

Selv om «Maskorama»-fansen fortsatt må smøre seg med tålmodighet før premieren 15. oktober, har det begynt å komme noen hint om den tredje sesongen.

Før Debatten på NRK torsdag kveld, rullet en kryptisk promo-snutt for «Maskorama» over TV-skjermen. Her fikk man se sju kostymekledde skikkelser som vandret gjennom en flyplass.

Det er imidlertid ikke første gang klippet vises. En Twitter-bruker la merke til snutten allerede 16. september:

Mangler én

Nå bekrefter NRKs presseansvarlig for programmet at disse karakterene er årets deltakere.

- Ja, det stemmer, sier en ordknapp Tonje Bergmo til Dagbladet.

Bergmo kan imidlertid ikke gi noen detaljer rundt hva disse skal forestille, da NRK ønsker å holde det hemmelig litt til.

Men vent nå litt... Det mangler én maske. Vanligvis er det åtte deltakere i programmet.

- Bingo! Det vises kun sju masker i promoen, men det er åtte deltakere. Det er disse små mysteriene som gjør «Maskorama» så morsomt, svarer Bergmo.

Det allerede vet, er at Silje Nordnes (37) også i år har takket ja til å lede gjetteprogrammet. Hun blir som vanlig akkopagnert av sine tre, trofaste detektiver Marion Ravn (38), Nicolay Ramm (33) og Jan Thomas (55).

TREDJE SESONG: Både programleder Silje Nordnes og hennes tre detektiver Nicolay Ramm, Jan Thomas og Marion Ravn blir å se i den tredje sesongen av Maskorama på NRK. Fredrik Arff/Fremantle/NRK
TREDJE SESONG: Både programleder Silje Nordnes og hennes tre detektiver Nicolay Ramm, Jan Thomas og Marion Ravn blir å se i den tredje sesongen av Maskorama på NRK. Fredrik Arff/Fremantle/NRK Vis mer

Ny vri

Dessuten har NRK varslet at årets sesong vil komme med en ny vri.

- Det er det samme herlige og dedikerte detektivpanelet som i de to foregående sesongene, men jeg kan også røpe at det her blir en liten vri. Mer kan jeg ikke si, for i «Maskorama» holder vi hardt på hemmelighetene, uttalte Bergmo til Dagbladet tidligere i sommer.

Det er fortsatt den svensk-norske designeren Kjell Nordström (59), tidligere kjent som Baron von Bulldog, som står bak deltakernes drakter.

SMART: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama. Her avslører han hvordan han har lurt mange underveis i programmet. Video: Morken/Helseth. Vis mer

- Det er Kjell Nordström som lager de fantastiske kostymene også i denne sesongen av «Maskorama», og i år vil han nok forsøke å overgå seg selv, sa Bergmo til Dagbladet i juli.

I fjor var det Didrik Solli-Tangen som stakk av med seieren, som gjemte seg inne i Snømonsteret gjennom den andre sesongen.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer