Tove Lo

Svarer på onani-kritikken: - Å ta på seg selv er helt ufarlig

Artisten slår tilbake mot «moralpanikk» i Sverige. 

BEIN I NESA: Den svenske artisten Tove Lo er ikke redd for å provosere. Mange svensker satte popcornet i halsen da hun befølte seg selv under en opptreden på svenske «Idol» fredag, men Lo nekter å unnskylde seg. Her på scenen ved en annen anledning. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB Scanpix
BEIN I NESA: Den svenske artisten Tove Lo er ikke redd for å provosere. Mange svensker satte popcornet i halsen da hun befølte seg selv under en opptreden på svenske «Idol» fredag, men Lo nekter å unnskylde seg. Her på scenen ved en annen anledning. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da Tove Lo opptrådte under den svenske utgaven av «Idol» før helga, satte flere svensker fredagstacoen i halsen.

Den freidige 27-åringen tok seg nemlig på skrittet under framføringen av låta «Cool Girl», noe som utløste harme i sosiale medier.

Twitter-brukeren Evelina Rönnung beskrev Los opptreden som «direkte upassende».

- Er ikke dette et familieprogram? twitret hun i helga.

Micke Andersson mente at det var «fryktelig ille» av Lo å beføle seg selv under TV-sendinga, og avsluttet Twitter-meldinga si med kommentaren «Usj, Tove».

- Ufarlig

Lo er like usjenert av scenen som hun er på scenen, og har sagt sin klare mening om kritikken mot hennes opptreden.

Ifølge Expressen har 27-åringen publisert et innlegg på Facebook, der hun skriver følgende:

«Alle jenter som så opptredenen min, hvis foreldre satte chips i halsen for at jeg tok på meg selv, bekymre dere ikke!» lyder beskjeden fra Lo.

«Å ta på seg selv er helt ufarlig. Det er til og med morsomt. Vi er alle fri til å leke med kroppene våre hvordan vi enn vil. Hun, han og hen.» skriver artisten ifølge Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer