«Jul i blodfjell»

Svarer på slakten

Komiker Atle Antonsen svarer etter at «Jul i Blodfjell 2» fikk en ener på terningen av Aftenpostens anmelder.

OMDISKUTERT: Nå kommer andre sesong av julekalenderen Jul i Blodfjell, og Svein og Nanna får en ny julete krimgåte å løse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag var det premiere på TVNorges «Jul i Blodfjell 2» - oppfølgeren til den populære tv-kalenderen fra 2017.

På rollelista står en stjernerekke av skuespillere og komikere, blant andre Trond Fausa Aurvåg, Ine Jansen, Kevin Vågenes, Espen Eckbo, Jon Øigarden, Atle Antonsen, Emilie Skolmen og Jakob Schøyen.

«Drepende kjedelig»

Hele 396 000 nordmenn hadde sett første episode dagen etter premièren, ifølge Kampanje. Og både Dagbladets og Dagsavisens anmeldere likte det de så: Begge trillet en femmer på terningen.

Det gjorde derimot ikke Aftenpostens anmelder Ingrid Åbergsjord. Hun slaktet serien, under tittelen «Drepende kjedelig julekalender».

- Selv om flere av Norges beste komikere er samlet i Jul i Blodfjell 2, har ikke serien ett eneste morsomt øyeblikk, skrev anmelderen.

Dommen? Terningkast en.

Det fikk komiker og skuespiller Atle Antonsen til å ta til tastaturet, dagen etter at han først hadde kommentert de to femmerne i en egen post på Instagram.

- Etter to rimelig panegyriske femmere gitt av to enkeltmennesker i Dagbladet og Dagsavisen har individet og anmelder Ingrid Åbergsjord i Aftenposten ikke funnet en eneste kvalitet av noe slag i Jul i Blodfjell 2 og gir hele sulamitten terningkast en, skriver Antonsen på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer