«Svaret»

P Diddy har produsert Britneys nye album. Nå forteller hun hva vi har i vente.

Britney Spears opptrådte nylig på åpningsshowet som åpnet denne sesongen i amerikansk fotball. Der sang hun en ny låt, «Me against Music», men den kommer ikke nødvendigvis til å bli den første singelen fra det etterlengtede albumet hennes.

- Jeg kan ikke fortelle dere hvilken sang som kommer først på singel, men jeg er ordentlig spent på de overraskelsene som kommer i den første singelen, sier Britney til MTV.

For Britney har ikke ligget på latsiden selv om hun ikke har gitt ut musikk på en halv evighet. I løpet av den tiden har hun overtalt P Diddy til å produsere noen av låtene på det nye albumet.

- Jeg var veldig imponert over Diddy. Han er veldig familieorientert, og tok med barna sine i studio. Han er en kul fyr, sier Britney om Jennifer Lopez' ekskjæreste.

I en av sangene Diddy har produsert rapper Britney, men låten hadde ikke noe navn før nylig. De har valgt å kalle den «Svaret» (the Answer). Albumet har hun ikke gitt noen tittel ennå.

I tillegg til Diddy har Moby produsert en av låtene på det kommende albumet. Men Britney tror ikke at alle kjendisprodusentene kommer til å hjelpe på salget.

- Det handler ikke om å selge 50 millioner plater. Det handler om å uttrykke meg på en måte som jeg har lyst til. Så lenge man er fornøyd med det, er det alt som teller, sier Britney.

Utgivelsesdatoen for det nye albumet er ennå ikke klart ettersom Britney fortsatt er opptatt med å spille inn sangene i studio, forteller en representant for plateselskapet.

BALLETS DRONNING: Britney Spears var i ilden under åpningsshowet for årets NFL-sesong på fjernsyn i USA. Der ga hun seerne en smakebit av det kommende albumet.