Svart brudekjole i begravelsen

Paula Yates vil ha på seg brudekjolen sin i kjæresten Michael Hutchences begravelse, meldte flere aviser i går. INXS-vokalisten skal gravlegges torsdag.

Michael Hutchence ble funnet hengt i sitt eget belte lørdag. Beltet skal ha vært bundet til utgangsdøra på hotellrommet. Hutchence døde av kvelning, ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten.

 Paula Yates, Live Aid-sjefen Bob Geldofs eks-kone, ankom Sydney i går for å delta i Hutchences begravelse. Hun fortalte reportere ombord på British Airways-flyet fra London at hun aktet å farge brudekjolen sin svart og ha den på seg i begravelsen.

 Jeg skal bære den med stolthet, skal hun ha sagt til den britiske tv-journalisten Martin Frizell.

 En rekke medier meldte i går at Paula Yates hadde havnet i et basketak med flyplass-ansatte under mellomlandingen i Bankok etter at hun var blitt nektet spesialtransport fra VIP-loungen til flyet. Ifølge meldinger i går skal Yates ha blitt sparket av en ufølsom flyplassansatt. British Airways benektet i natt opplysningene.

 Vi har undersøkt episoden grundig og kan ikke finne noe grunnlag for å hevde at noen ble sparket av en British Airways-ansatt. Påstandene er fullstendig usanne, sa en talsmann for British Airways.

 Flyselskapet uttalte videre at den ikke hadde mottatt noen klager fra «enkeltpersoner eller grupper som reiste med BA009».

Dødsannonsen