Svart magi

PARIS (Dagbladet): Whitney Houstons album «Bodyguard», solgte fantastiske 33 millioner eksemplarer. 17. november lanserer hun plata «My Love Is Your Love».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå drømmer Houston om å tangere salget fra «Bodyguard».

I går var Dagbladet til stede på nattklubben Niel's i Paris sammen med produsent Clive Davis for å høre på albumet.

Houstons stemme, som spenner over fem oktaver, vekselvis runget, vispet og ljomet gjennom lokalet. I delvis kjent, «Body- guard»-stil, nesten som en remake, i «Get It Back» av Rodney Jerkins. Men også i en langt mer soft og uventet versjon i duo med «Fugees»-vokalist Lauryn Hill, i en feminin versjon av Stevie Wonders «I Was Made To Love Him».

Den andre celebre duoen er «When You Believe» med Mariah Carey, laget for filmen «Prince of Egypt». De to stjernene trives utmerket i hverandres sangselskap og overgår hverandre i vokaliske effekter. Resultatet burde være en minst like stor hit som Elton Johns «Can You Feel The Love Tonight».

- Det var denne låten som startet hele albumet, Whitneys første i studio på åtte år. Vi måtte bygge opp et helt rigg rundt den. Den er også med på Mariah Careys «13 Greatest Hits» og selvsagt på albumet fra filmen, sier produsent Clive Davis.

Houston har ikke fått særlig mange vokale rynker på åtte år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer