Svarte penger? Vet ikke.

Presisering i forbindelse med boken «Fotballagenten».

KORRUPT? Oppmerksomheten rundt fotballpresident Yngve Hallén har vært stor etter lanseringen av boka «Fotballagenten».
KORRUPT? Oppmerksomheten rundt fotballpresident Yngve Hallén har vært stor etter lanseringen av boka «Fotballagenten».Vis mer
Debattinnlegg

I forbindelse med lansering av boken min «Fotballagenten - røverhistorier fra Fotball-Norge» fredag, ble det mye oppmerksomhet i media rundt en spesifikk sak i boken hvor jeg videreformidler informasjon om en mulig utbetaling av svarte penger i forbindelse med en spillerovergang til Sogndal Fotballklubb.

Det som gjengis i boken er en referanse til en telefonsamtale jeg hadde med en polsk fotballagent, samt en mailkorrespondanse mellom meg og samme agent som bekrefter innholdet i samtalen. Mailkorrespondansen er gjengitt i sin helhet i boken, og her heter det blant annet: «.... About Sogndal and money under the table...I hope that you don?t tell Sogndal it was a long time ago and I don?t want to make problems.»

Det jeg ønsker å presisere her, er at det understrekes i boken at jeg ikke kan påstå at det faktisk ble utbetalt svarte penger. I tilfelle det ble utbetalt penger under bordet vet jeg ikke om Yngve Hallén mottok dem. Tvert imot står det eksplisitt i boken på side 180: «Jeg vet ikke om dette er riktig, eller om Hallén noen gang mottok pengene».

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.