«Black Widow»

Svein Roger (57) havnet i Hollywood-innspilling

Molde-fotograf var på fjelltur med kamerasekk.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag forrige uke. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Med kaffekoppen og ei brødskive nøt jeg utsikta mot vakre Romsdalshorn. Plutselig var jeg midt i innspillingen av filmscener til den mye omtalte Marvel-filmen. Været skiftet mellom sol og sluddbyger, men stuntgjengen holdt humøret oppe. De var imponert over fantastiske omgivelser på Litjfjellet. Må da være god reklame for Rauma dette.», skriver den Molde-baserte fotografen Svein Roger Ivarsen (57) i et innlegg på Facebook.

Overfor Dagbladet forteller Ivarsen at han torsdag forrige uke satt ved et lite tjern på Litjfjellet og spiste nistemat og drakk kaffe, da to personer kom gående. Ivarsen driver eget fotofirma og var på tur for å fotografere naturen i området, slik han ofte pleier, sier han.

- De to var ikke kledd i helt vanlige turklær og jeg har jo sett en del medieoppslag om aktiviteten i området. Kvinnen var ganske lik, med rødt hår, så jeg koblet raskt at her var det snakk om filminnspilling, sier Ivarsen.

Stuntkvinne «C.C. Ice»

I filmen «Black Widow» er det skuespiller og superstjerne Scarlett Johansson som spiller rollen som Natasha Romanova, også kjent som superhelten Black Widow. Om det var innspillingseffektivitet eller for ville fjell som gjorde at hun ikke tok turen selv, vites ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer