Svein Tang Wa

Godt voksen og med atskillig skarpt observert livsklokhet i kropp, sjel og skrivehand CD-kommer Stavangers Svein Tang Wa her som en hel visebølge alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med 15 egne sanger, skrevet gjennom 28 år og nå innspilt med et knippe av Stavangers fineste jazz/blues/rock-musikere i kompet, vakte han kritiker- og publikumsjubel da plata nylig ble konsertlansert under Maijazz, og det finnes ingen grunn til at ikke hele Norge skal juble med. For «Hørr Gjøken» er en perlerad av enkle, men mangebunnede poetiske og morsomme tekster om livets store og små tildragelser, sunget med henvendelse og innlevelse til gode melodier og tonnevis av fint spill fra Reidar Larsen, Arne Skage, Johan Egdetveit, Thor Mathisrud, Stene Osmundsen o.a. Her går tråder til jazz, blues, folkrock og franske chansons, men Svein Tang Wa er først og fremst et eget, originalt uttrykk, her han stevner rett inn i norsk visekanon med opptil flere potensielle klassikere i lasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer