Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Svein Tindberg gikk fra «syndens pøl» til religion. Det endte med barberblad i posten

- Det er ikke så lett å kaste stein på noen du kjenner, sier han.

UTAFOR: I mars settes Svein Tindbergs stykke «Utafor» opp på nytt på Det Norske Teateret. - Forestillingens budskap er er enkelt og naivt: Se hverandre, sier han. Foto: Anita Arntzen/Dagbladet
UTAFOR: I mars settes Svein Tindbergs stykke «Utafor» opp på nytt på Det Norske Teateret. - Forestillingens budskap er er enkelt og naivt: Se hverandre, sier han. Foto: Anita Arntzen/Dagbladet Vis mer

- Vi har diskutert om dette rommet er tatt ut av en tysk pornofilm eller om det er koselig. Vi landa på at det er koselig.

Svein Tindberg får tilsynelatende et forklaringsbehov når han viser Dagbladet rundt i hjemmet sitt på Nordstrand i Oslo. En unormalt høy dobbeltseng med et glorete, lilla sengeteppe står ikke helt i stil med imaget hans.

Senga er spesiallaget for at han og kona Jannicke skal kunne se panoramautsikten over Oslofjorden fra senga, forteller han.

De færreste forbinder nok den 65 år gamle skuespilleren med det overflatiske, uansett. Han er kjent for å bekle roller med substans, dybde og alvor. Tindberg har det nemlig med å stille de store spørsmålene. Særlig de som handler om religion, tro og tvil.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?