Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sven Nordin: - Jeg er en katastrofetenker

Sven Nordin (61) har fått flere bekymringer etter at han ble bestefar.

Krim og komedie: Til høsten skal Sven Nordin veksle mellom å spille politimann og bestefar. I begge rollene kan han bruke egne erfaringer som familiemann. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
Krim og komedie: Til høsten skal Sven Nordin veksle mellom å spille politimann og bestefar. I begge rollene kan han bruke egne erfaringer som familiemann. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer

Det hender at Sven Nordin ligger våken om natta og frykter at det verst tenkelige skal skje. At noe skal komme til å ramme de han er mest glad i. Brann, trafikkulykker, drukning. Han kan få angst av å tenke på hvor lett en av barnebarna kan falle utfor brygga. Eller hva som skjer hvis huset tar fyr mens alle ligger og sover.

- Jeg er en katastrofetenker.

Skuespillerveteranen sitter ved kjøkkenbordet hjemme på Kampen i Oslo, lett forkjøla. Som oftest rister han uroen av seg. Hvis ikke, må han foreta seg noe.

- Det er ikke så lenge siden jeg fikk seriekoblet alle brannvarslerne. Vi har ikke akkurat gjort om huset til en festning, men nå er i hvert fall brannalarm og tyverialarm på stell.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?