Svensk BB-deltager tatt for narkosmugling

Den svenske Big Brother deltageren Jacob Heidrich ble tatt med ecstasy på vei til Oslo.

- Jeg skammer meg og har det ikke bra, sier Big Brother-kjendisen til svenske Aftonbladet. Jacob bodde en periode i Oslo, og på toget på vei hjem fra et besøk i Sverige ble han tatt med sju ecstasytabletter i lomma av tollere på grensen.

- Jeg hadde glemt at jeg hadde med meg tablettene. Men når de fant dem ble alt som et svart hull, og så tenkte jeg at alt var kjørt, sier han.

Etter at han ble tatt på toget ransaket politiet leiligheten hans i Stockholm. Der fant de store mengder ecstasy, marihuana, og andre narkotiske stoffer. Men siden Jacob bodde i Oslo hadde han leid ut leiligheten sin til en bekjent som han også kjøpte narkotika av.

Jacobs leietager var ikke spesielt fornøyd med at politiet kom på besøk, og regnet med at Jacob hadde angitt ham. Derfor skal han ha trukket Jacob inn i saken, og hevdet at han i lengre tid hadde kjøpt store mengder ecstasy av ham som Jacob skulle selge videre.

- Da han løy meg rett opp i ansiktet under et konfrontasjonsavhør ble jeg skikkelig svett. Da forsto jeg at jeg kom til å bli innelåst, sier Jacob.

Etter tiltalen risikerte han tre og et halvt års fengsel, men slapp unna med fem måneder.

- Mens jeg satt inne innså jeg hvor dum jeg hadde vært, og skammet meg som faen.

Da han senere ble plukket ut som en av deltagerne i Big Brother skjønte han at alle kom til å få vite om narkodommen. Etter at programmet er ferdig skal han vie sin tid til å advare unge mot narkotika.

- De fleste unge som bruker narkotika i dag lever omtrent som meg og har ingen sosiale problemer. Derfor tror jeg at de kommer til å høre mer på meg enn en gammel knarker med hull i armene, sier Jacob.

ANGRER: Den svenske Big Brother-deltageren Jacob Heidrich angrer på ecstasy-smuglingen.