Svensk metal erstatter Mastodon på Øya

Fant erstatter på under 24 timer.

IN FLAMES: Det svenske metalbandet In Flames tar Mastadons plass på Øyafestivalen den 12. august. Foto: NTB Scanpix
IN FLAMES: Det svenske metalbandet In Flames tar Mastadons plass på Øyafestivalen den 12. august. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det kjent at metalbandet Mastodon avlyser hele sin sommerturné, på grunn av familiære årsaker.

Det inkluderer også konserten de skulle hatt på Øyafestivalen den 12. august. Presseansvarlig i festivalen, Jonas Prangerød, fortalte i går til Dagbladet at de jobbet med å finne en erstatter i samme sjanger.

På mindre enn ett døgn har festivalen klart oppgaven. In Flames erstatter Mastodon.

Hardt fra Sverige Death metal-bandet In Flames har holdt på siden 90-tallet og er kjente i metalmiljøene. Gøteborg-bandet har turnert med andre store metalband som Slayer, Judas Priest, Motörhead, Kreator, Testament, Slipknot.

Etter 2000 har alle albuma til In Flames nådd topp fem i Sverige. Sist album fikk terningkast tre av Dagbladet.

- Håper det innfrier - Vi fikk signaler en dag eller to før det ble kjent at Mastadon skulle avlyse. Derfor starta vi jakten på en erstatter allerede for et par dager siden, forteller Prangerød.

Han forteller at festivalen er fornøyde med erstatterne.

- Håper det innfrier forventningene til mange. Når man får kjedelige avlysninger skal det godt gjøres å treffe hos 100% av publikummerne, men vi er fornøyde med at In Flames kunne endre planene sine og komme til Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer