Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svensk musiker anmeldt for seksuelt overgrep mot 18-åring: - Jeg forsøkte å dra hodet mitt vekk

Videoopptak fra konserten går viralt på sosiale medier.

(Dagbladet): Det skriver Aftonbladet som først omtalte anmeldelsen.

Musikeren er en del av et populært, svensk band som holdt konsert på en nattklubb i Vest-Sverige lørdag kveld. I en video, som vekker sterke reaksjoner og spres på sosiale medier, presser et av bandmedlemmene «kjønnet sitt mot ansiktet hennes», skriver den svenske avisen.

Dagbladet har sett videoen, og i klippet ser man hvordan artisten tar tak i håret til jenta og fører det gjentatte ganger mot skrittet. Det er en bekjent som deler video og bilder fra den politianmeldte situasjonen. Innlegget er foreløpig delt over 3000 ganger.

Artisten er politianmeldt for« overgrep, alternativt seksuelt overgrep», skriver Expressen, som også har interjvuet kvinnen.

- Jeg forsøkte å dra hodet mitt vekk, men han holdt så hardt at jeg måtte vente til han slapp. Jeg ble sjokkert og forsto ikke hva som hadde skjedd, sier 18 år gamle Malin til Expressen.

Vennene til jenta skal ha kommet løpende til unnsetning, og en sikkerhetsvakt var også vitne til hendelsen.

- Når han slapp taket fortsatte han med showet og latet som ingenting hadde skjedd, forteller kvinnen som skal ha fått en unnskyldning etter konserten.

- Jeg måtte vente til etter konserten, og han forklarte det han gjorde med at adrenalinet «kicket inn». Det hele var ekkelt, sier 18-åringen.

Dagbladet har tatt kontakt med jenta, men hun har ikke svart på våre henvendelser. Ifølge Expressen anmeldte hun hendelsen umiddelbart etter konserten lørdag.

Svensk politi bekrefter at det er opprettet sak, og forteller at det skal gjennomføres avhør av vitner, før de eventuelt konkluderer om det er grunnlag for en siktelse.

Dagbladet oppdaterer saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling