Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svensk musiker sparket av bandet etter at han presset kjønnet sitt mot ansiktet til publikummer

Bandet tar avstand og beskriver handlingen som uakseptabel.

(Dagbladet): Musikeren ble politianmeldt for seksuelt overgrep etter en opptreden mot en 18 år gammel jente under en konsert i helgen.

Musikeren er en del av et populært, svensk band som holdt konsert på en nattklubb i Vest-Sverige lørdag kveld. I en video, som vekker sterke reaksjoner og spres på sosiale medier, presser et av bandmedlemmene «kjønnet sitt mot ansiktet hennes», skriver svenske Aftonbladet, som først omtalte hendelsen.

Sparket fra bandet

Ifølge Expressen brøt bookingsselskapet samarbeidet med bandet tidlig mandag. Nå er det også kjent at plateselskapet bryter med bandet og at musikeren får sparken fra bandet.

Ifølge avisa skriver bandet på sin Facebook-side handlingen er uakseptabel.

«Vi vil ta avstand fra denne handlingen som vi ikke ønsker å få forbundet til oss eller vår musikk. Det strider mot vårt verdisyn og samarbeidet med bandmedlemmet avsluttes umiddelbart», skriver bandet.

Dagbladet har sett videoen, og i klippet ser man hvordan artisten tar tak i håret til jenta og fører det gjentatte ganger mot skrittet. Det er en bekjent som deler video og bilder fra den politianmeldte situasjonen. Innlegget er foreløpig delt over 3000 ganger.

Holdt fast hodet

- Jeg forsøkte å dra hodet mitt vekk, men han holdt så hardt at jeg måtte vente til han slapp. Jeg ble sjokkert og forsto ikke hva som hadde skjedd, sier 18 år gamle Malin til svenske Expressen.

Vennene til jenta skal ha kommet løpende til unnsetning, og en sikkerhetsvakt var også vitne til hendelsen.

- Når han slapp taket fortsatte han med showet og latet som ingenting hadde skjedd, forteller kvinnen som skal ha fått en unnskyldning etter konserten.

- Jeg måtte vente til etter konserten, og han forklarte det han gjorde med at adrenalinet «kicket inn». Det hele var ekkelt, sier 18-åringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling