Svensk nakenshow

CANNES (Dagbladet): Dette for å rette opp etter årevis med ensidig fokusering på nakne damer i Cannes. Mine damer og herrer: Ta vel imot brødrene Knutsson!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De svenske regissørene Torkel og Mårten Knutsson sto for årets stunt i filmbyen i går. Presis klokka ett foran snobbehotellet Carlton reklamerte de, som lovet, for sin nye film «Naken» på en måte som sto godt til tittelen.

Etter å ha redegjort for filmens innhold foran et dusin frammøtte pressefolk, tok de av seg jeans, T-skjorter og underbukser og la på sprang nedover Croisetten mot festivalpalasset. Helt nakne.

Stort oppstyr

Nå er det ikke akkurat folketomt på strandpromenaden i Cannes under filmfestivalen, så vi kan trygt si at de svenske brødrene fikk den oppmerksomheten de ville ha:

Fotografer løp røykhostende etter dem med telelinsene dinglende om halsen, fine franske fruer skvatt sjokkerte unna på høye hæler, bikkjer gjødde, biler tutet, noen ristet på hodet - andre lo så tårene trillet.

Sann reklame

Spekulativt? Vel, brødreparet er ikke av en slik fasong at man uten videre kan beskylde dem for å spille på sex. Dessuten, «Naken» handler om en mann som våkner opp i en heis, uten en tråd, på den dagen han skal gifte seg, og deretter virrer gatelangs i samme tilstand - så ingen skal komme og si at filmskapernes markedsføring var overdrevet eller usann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer