Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svensk programleder lurte seer: - Du har vunnet tre millioner i lotto

- Det tuller man ikke med.

 SPØK PÅ DIREKTEN:  Flere reagerer på spøken til Lasse Kronér på SVT i går. Foto: NTB Scanpix
SPØK PÅ DIREKTEN: Flere reagerer på spøken til Lasse Kronér på SVT i går. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I det svenske førjulsprogrammet «Julstök med Lasse Kronér», som gikk på SVT lille julaften, ringte den profilerte svenske programlederen til flere ulike folk for å ønske god jul, skriver Expressen

En av oppringningene gikk rett på telefonsvarer. Da så Kronér sitt snitt til å dra en spøk, som ikke falt i god jord hos alle. 

- Bare tulla  Han lot som han var den svenske Lotto-verten Ingvar Oldsberg og la igjen følgende beskjed: 

- Hei, det er Ingvar Oldsberg. Hadde du svart nå hadde du vunnet tre millioner kroner, sier han og legger senere til: 

- Nei, jeg bare tulla.

På svenske TV 4 gikk «Bingolotto» på samme tidspunkt som «Julstök med Lasse Kronér». Programleder Ingvar Oldsberg virker ikke imponert over at Kronér utga seg for å være ham. 

- Det er jo hans eneste mulighet til å få litt publisitet, sier han til Expressen

Markedssjefen i svenske Folkspel, Henrik Lindroth, er overrasket over at Kronér ville tulle med dette. Kronér har nemlig tidligere vært Lotto-vert for «Bingolotto».

- Vanskelig for å tro - Jeg har vanskelig for å tro at Lasse har gjort det her. Han har jo vært programleder for «Bingolotto» tidligere og vet at man ikke tuller med dette, sier han. 

SVT har ifølge Expressen forsøkt å få tak i personen som ble oppringt for å fortelle at det hele var en spøk, men har ikke fått tak i vedkommende. Kronér tar likevel saken med stor ro. 

- Jeg husker ikke akkurat hva jeg sa, det er jo direktesending. Jeg synes ikke den samtalen var merkverdig på noe vis, ellers hadde jeg ikke gjort det. Jeg har sittet lenge i Ingvars rolle og vet hva man gjør og ikke, sier Kronér ifølge Expressen

Han ble først kjent i showgruppen Triple & Touch i 1985 og har senere ledet en rekke program på svensk tv, deriblant «Bingolotto» og «Melodifestivalen». 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media