Svensk storavis: - Han stjal showet fra Kygo

Pita Taufatofua (32).

SLO AN: Pita Taufatofua stjal showet under åpningsseremonien. Det gjorde han også da OL ble avsluttet, ifølge Expressen. Foto: AFP PHOTO / Leon NEAL
SLO AN: Pita Taufatofua stjal showet under åpningsseremonien. Det gjorde han også da OL ble avsluttet, ifølge Expressen. Foto: AFP PHOTO / Leon NEAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pita Taufatofua fra Tonga gjorde seg bemerket i OLs åpningsseremoni.

Den relativt ukjente kampssportsutøveren stilte kun i nasjonalkledet Ta'ovala - noe han også gjorde oppe på scenen da Kyrre Gørvell-Dahll opptrådte i natt.

Klesstuntet har nok en gang høstet god mottakelse på sosiale medier, og den svenske avisa Expressen går så langt som å skrive at han stjal showet fra den norske artisten.

- Kygo mistet en stor del av oppmerksomheten. Han fikk nemlig selskap av verdenssnakkisen Pita Taufatofua på scenen, påsto Expressen under overskriften «Stjal showet fra den norske verdensstjernen».

Også andre utenlandske medier omtalte det seneste stuntet til taekwondo-utøveren.

- Han er tilbake, og han er fortsatt skjorteløs, skriver Yahoo Sports om Taufatofua som røk ut i åttendedelsfinalen i årets OL.

32-åringen har tidligere forklart at både den sparsommelige bekledningen, samt kokosolja han smører seg inn med, er en naturlig del av hans kulturelle arv.

- Oljen er en viktig del av hvordan vi innfødte behandler huden vår. Atleter smører seg inn med den som en hyllest til menneskekroppen, og som et symbol på landet vi kommer fra og våre forfedre, skrev Pita Taufatofua på Facebook, ifølge Huffington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer