Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svenskene får ekstrakonsert, men Norge må nøye seg med én

Billettene til konserten i Oslo ble utsolgt på 24 minutter.

 UTSOLGT:   Bruce Springsteen & The E Street Band holder konsert i Oslo i juni og billettene ble utsolgt på få minutter. Foto:  AP Photo/Tony Dejak
UTSOLGT: Bruce Springsteen & The E Street Band holder konsert i Oslo i juni og billettene ble utsolgt på få minutter. Foto: AP Photo/Tony Dejak Vis mer

(Dagbladet): Forrige uke ble det klart at Bruce Springsteen & The E Street Band kommer til Oslo. Konserten holdes på Ullevaal stadion, onsdag 29. juni.

Ekstrakonsert Noen dager før holdes det konsert i Göteborg, hvor billettene ble revet bort på under én time. På grunn av den store interessen vil Springsteen holde en ekstrakonsert for svenskene.

Det skriver den svenske avisa Expressen.

- Han kommer til å spille en ekstrakonsert mandag 27. juni på Ullevi, sier Thomas Johanssen, talsperson i Live Nation Europa til avisa.

Utsolgt på minutter Billettene til konserten i Oslo ble lagt ut for salg i dag klokka ni, og ifølge NRK ble konserten utsolgt på bare 24 minutter. Til tross for den store interessen er det ingen ting som tyder på at det vil holdes en ekstra konsert i Oslo.

- Klokka 0924 var alle billettene borte, sier markedsdirektør Tormod Olsen i Billettservice til NRK.

Konserten på Ullevaal stadion blir Springsteens 20. besøk i Norge. I 2012 opptrådte han på Rådhusplassen i Oslo under minnekonserten for 22. juli-ofrene.