Eurovision

Svenskene slakter Rybak før semien i Eurovision

Aftonbladets Markus Larsson mener Norges låt er fryktelig.

FAVORITT - MEN IKKE I SVERIGE: Alexander Rybak er først ut når andre semifinale i Eurovision Song Contest går av stabelen torsdag kveld. Rybak er en av favorittene til å vinne låtkonkurransen, men er ikke noen favoritt hos svenske Eurovision-eksperter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
FAVORITT - MEN IKKE I SVERIGE: Alexander Rybak er først ut når andre semifinale i Eurovision Song Contest går av stabelen torsdag kveld. Rybak er en av favorittene til å vinne låtkonkurransen, men er ikke noen favoritt hos svenske Eurovision-eksperter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LISBOA (Dagbladet): Alexander Rybak har opparbeidet seg et favorittstempel i årets Eurovision Song Contest, og ligger på andreplass på oddsen - kun utkonkurrert av Kypros.

Men ikke alle er like store fans av 31-åringen og hans «That's how you write a song». Verken Markus Larsson i Aftonbladet eller Expressens Anders Nunstedt er nådige i sin dom over Norges Eurovision-bidrag.

Larsson karakteriserer «That's how you write a song» som «fryktelig» og «lattervekkende» i en kommentar på Aftonbladets sider torsdag, og slakter attpåtil Rybaks luftgitar-ferdigheter.

«Det låter som om en elevrådsleder fra mellomtrinnet prøver å skrive funk. Et Las Vegas-nummer for sandkassa.» smeller det fra den svenske Eurovision-eksperten.

Samtidig er Larsson raus nok til å påpeke at Rybak virkelig vet hvordan han skal eie scenen.

«Håpløs»

Larssons anmelderkollega i Expressen, Anders Nunstedt, mener Rybak har «konkurransens mest tullete låt».

«Alexander Rybak spiller luftfiolin, luftgitar, luftpiano og lufttrommer, samtidig som en animasjon tegner opp instrumentene. Han er håpløs som rnb-dansende popstjerne, og hans klamme fiolinsolo (!) er bare slitsom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer