Sverdsvinging og tacospising

Metalbandet Shot at Dawn fra Oslo vet å underholde sitt publikum.

HØY GITARFØRING: Shot at Dawn leverte presisjonsriffing og konfetti i sollyset på Amfiscenen. FOTO: Torgrim Øyre.
HØY GITARFØRING: Shot at Dawn leverte presisjonsriffing og konfetti i sollyset på Amfiscenen. FOTO: Torgrim Øyre. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| KONSERT: Man får det ikke mer moro enn det man lager selv. Det er Oslosekstetten Shot at Down et glimrende eksempel på.

De gikk nemlig hardt til verks for å underholde publikum på dagens første konsert i Amfiet. Noe som innbefattet pyro og konfetti, banjospillende rednecks, live tacospising og en sverdsvingende He-Man-kopi.  

Det høres kanskje ut som Shot at Down kun er en gjeng med tullekopper, men slik er det så absolutt ikke.

Bak det brede smilet ligger det nemlig bøttevis med kompetent hardcoreinfisert speed metal med trillende gitarharmonier, buldrende basslinjer og en brysk vokalduo i front.  

Det låter tett og overbevisende fra første plekterslag.  

De joggende gutta har mye på hjertet, noe som gjør at energien sendes mer eller mindre i alle retninger samtidig. Et par jobber til under naglebeltet vil garantert hjelpe Shot at Dawn med å stramme regiskruene et par hakk og gi knyttneveslagene en mer målrettet slagkraft.  

Det har for lengst blitt tradisjon med omfangsrike circlepit?s i Amfiet. I fjor manet de musikalske åndsfrendene i The Black Dahlia Murder frem en av de største. Shot at Dawn hadde bare rundt regnet 500 venner å ta av, men det holdt til å virvle opp støvet et par meter opp i luften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.