Sverige gir oss skylda for MGP-floppen

«Sveriges sang er rett og slett ikke bedre enn at den fortjener bedre enn bunnplassering. Svenskene må ta konsekvensen av det i stedet for å forvente hjelp. Danskenes sang var i det minste litt catchy selv om den ikke gjorde det spesielt bra. Og så hjelper det vel heller ikke at Charlotte Perrelli ser rett og slett skummel ut!! Ukraina fekk nok en del poeng på utseendet.

Uansett hvor gode naboer man er, så var sangen elendig!

Gunde Svan

«Hahaha. De klager fordi det ikke er korrupt nok i norden.

Tor«Tror Norge og resten av Europa er lei av barbieimaget som bl.a. Sverige og Polen hadde. Spesielt siden vi i år stilte med Eurovisions kanskje mest naturlige artist kan det tenkes at kontrasten blir for stor. Hele opplegget til Sverige ble en slags parodi på noe vi har hørt hundre ganger før.

Knut«Når skal Sverige forstå at det å gå en halvtone opp på siste refreng ikke funker lenger?

Roy T«Det är inte majoriteten svenskar som menar att norrmännen svek oss, det är tidningarna som vrider og vänder på det. Vi är glada øver ert resultat, tror att er låt kommer att sälja mest av alla.

Så Njut av resultatet, og kom ihåg det är en tävling, inget kompis-arrangemang, så låt bästa låtarna vinna. Det finns avundsjuka svenskar som det finns avundsjuka norrmän, det är bara det att det som säljer mest i tidningar är det negativa, det som provocerar mest, tyvärr.

Johan