Svette revysmil

Sommeren har vært preget av Foball-VM, elendig vær og liten revyinteresse. Mange revysaler sliter med publikumssvikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kvalitet lønner seg

- Været har ødelagt for folks trang til å gå ut, og fotball-VM har selvfølgelig hatt vesentlig betydning for besøkstallene i sommer, sier Odd Terje Lysebo, direktør for de nylig avsluttede Vestfold-festspillene. Showene «Soul Cirkus» og «Ticket To Ride» har ikke klart å bli utsolgt. «Ticket To Ride» hadde forestillinger fra 2. til 18. juli i Larvik og solgte ikke mer enn 1100 billetter, halvparten av det antatte.

- VM har nok gjort at mennene har blitt inne, og konene deres har tydeligvis ikke villet gå ut alene, sier Per Albrigtsen, produsent for stykket.

24 billetter

Revysjef Gudvin Selsås i Haugesund fortviler over at revyen «Lått å løye» ikke har klart å selge mer enn 4500 billetter, på tross av at kjente navn som Jon Eikemo, Per Inge Torkelsen og Mari Bjørgan deltok på skuespillersiden.

- Været påvirker stemningen, og vi lever av god stemning, sier han.

Da ligger hans revy mye bedre an enn Tor Arne Johnsens show «Sannheten om fete 40-åringer» i Larvik, som solgte 24 billetter før det ble tatt av plakaten.

Stor konkurranse

I tillegg til at været er en hindring, har det det siste året blitt større konkurranse. Markedet har blitt mettet, med flere revyer på samme sted. «Cabaret» i Fredrikstad er fornøyd med 1200 solgte billetter, noe de synes er bra til å være i et hardt marked. Vinneren i Fredrikstad, «Tre kæll og Grete» med Grete Kausland omgitt av tre muntre herrer, stikker likevel av med en jackpot på 10 000 billetter og 63 utsolgte forestillinger, på tross av at de spiller ute i både sol og regn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer