Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svigermor fra helvete

Sylvester Stallones mor Jackie.

Først var det Germaine Greer. Så Brigitte Nielsen. Og nå, svigermor fra helvete, Sylvester Stallones mor, Jackie.

LONDON (Dagbladet): Det britiske kjendis-«Big Brother» har befolket det kameraovervåkete huset med potensielle bråkmakere fra plasser på kjendislistene langt nede i alfabetet.

Mannsgrisen i huset heter John McCririck . Han er veddeløpstipser i Channel 4 og har mye hår på alle de gale stedene, og ingen på de rette. Han kaller sin hjemmeværende kone for en booby , som er navnet på en dum søramerikansk fugl som er lett å fange. Og han er selvfølgelig i tottene på superfeminist Germaine Greer , som en gang for uendelig lenge siden skrev «Den kvinnelige Evnukk».

Men hun fikk nok av Big Brother etter fem dager. I går forlot hun huset, av «gode grunner» som hun sa, men uten å ville gå i detaljer.

Svigermor

Kanskje det var fordi overraskelsen dagen før var ankomsten til etteranmeldte Jackie Stallone - Sylvester Stallones mor. Stæsjet opp i hvit pels ble hun ble kjørt i en Bentley med sjåfør. Som en diva steg hun inn i Big Brother-huset med en replikk om at hun hadde ventet lysekroner og tjenere. I stedet møtte hun danske Brigitte Nielsen , som hun konsekvent kalte en «grisete lykkejeger» i de to åra hun var gift med sønnen Sylvester «Rocky» Stallone på 80-tallet. Der ligger det an til «Rocky Horror Show».

Horoskopmaker

Jackie Stallone sier hun er 71, men er nærmere 80. Sylvester er 58. Sitt krav på kjendisstatus henter hun fra kabel-TV i USA, der hun selger magiske drikker og setter sammen horoskoper for alle som vil, inkludert huskatter og andre kjæledyr. Hun prøvde å få Greer til å bli værende, men forgjeves.

Ladbrokes gir Jackie Stallone odds 8-1 som vinner av premien på 600 000 kroner til den som sitter alene igjen i huset til slutt.Med denne rollelista har produsentene bak nøkkelhull-programmet klart å få svært mye omtale før noen i huset har ligget med hverandre eller kastet halve bikinien.

Det mest omtalte undertøyet er foreløpig mannsgrisens hvite dovremakko.

ROCKY HORROR SHOW: Horoskopmakeren Jackie Stallone barker sammen med sin eks-svigerdatter Brigitte Nielsen i engelske kjendis-«Big Brother».
FORDUMS: Eks-modellen Brigitte Nielsen har stått for nakeninnslag i «Big Brother».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media