Svinger!

For å være helt ærlig, så var jeg ikke storveis begeistet over «Project Gotham Racing» da det først kom ut. Det var rett og slett dønn kjedelig.

Men her er oppfølgeren, og jaggu er det ikke fordømt bra!

Her er Xbox Live perfekt implementert, og demonstrerer til punkt og prikke hvordan online-spilling drastisk forlenger et spills levetid. Å kappkjøre mot levende mennesker er alltid mer morsomt enn å spille mot en datamaskin.

Så og si alt du gjør i spillet er linket opp mot hvordan andre gjør det rundt omkring i verden, komplett med «spøkelsesbiler» du kan konkurrere og sammenligne deg med. Om dette ikke gjør deg til en innbitt «en runde til»-maniker, gjør ingenting det.

Et drøss av ekte biler i alle klasser er med, og disse kan du kjøre i velkjente og godt gjenskapte byer- til og med Stockholm. Som før er det Kudos-poeng det går i, disse får du jo mer finslepen kjøringen din er i forhold til veibanen og konkurrentene.

Takket være en godt utarbeidet og konstant tilgjengelig vanskelighetsgrads-skala, byr spillet på tekkelig moro for både de som ikke er altfor flinke, og de som gjerne spiller litt for mye bilspill.

Og du, om du ennå ikke skulle ha skaffet deg Live-abonnement, er det ingen grunn til å unngå «Project Gotham Racing 2». Det er nemlig et fabelaktig spill på egenhånd også.