Karpe Diem - «Heisann spektrum»

Svir av millioner på konsertene: - Coldplay vil føle seg som et billig plastikkjuletre

Billetter for 17 millioner kroner er revet vekk, og 300 personer har rigget Oslo Spektrum siden påskeaften. Sparing har ikke akkurat vært i fokus, sier duoens manager.

HARDT ARBEID: Magdi og Chirag i Karpe Diem skal framføre musikken sin foran nesten 30 000 publikummere de neste dagene. Konsertene ble utsolgt på rekordtid. Foto: Michael Ray Angeles
HARDT ARBEID: Magdi og Chirag i Karpe Diem skal framføre musikken sin foran nesten 30 000 publikummere de neste dagene. Konsertene ble utsolgt på rekordtid. Foto: Michael Ray Angeles Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi håper og tror publikum, uansett plassering, kommer til å få en konsertopplevelse de husker lenge, og som skiller seg fra alt annet de har sett tidligere, sier Karpe Diem-manager, Silje Larsen Borgan til Dagbladet.

Torsdag, fredag og lørdag spiller rapduoen Karpe Diem tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum. Da billettene ble lagt ut for salg i fjor forsvant 27 000 eksemplarer på rekordtid.

Legger lista høyt

Det mye omtalte showet «Heisann spektrum» samler 9000 publikummere i Oslos storstue tre kvelder på rad denne uka, og forventningene er mildt sagt høye. Lista legges heller ikke lavt av apparatet rundt duoen:

«Dette blir vår generasjons «Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven»-opplevelse», skriver gruppas tidligere manager», Morten Andreassen, i et offentlig innlegg på Facebook og fortsetter:

«Hvem hadde trodd at det var to asfaltgutter fra Oslo som skulle få Coldplay til å føle seg som et billig, blinkende plastikkjuletre fra Clas Ohlson».

Rigget siden påskeaften

Teamet bak konsertene er svært hemmelighetsfulle, og lite vites om showet, men ut i fra informasjonen Dagbladet sitter på kan det være store musikkøyeblikk i vente de neste dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer