Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svisj!

Liker du det fett, trenger du «NBA Street vol. 2» som du trenger smør på brødet.

Akkurat som med ishockeyspillet «NHL Hitz» trenger du ikke nødvendigvis like sporten for å sette stor pris på basketspillet «NBA Street vol. 2».

For selv om mange mener at de beste sportsspillene dreier seg om realisme, er det ekstremiteter som dette som fenger mest, spør du meg- se bare på «SSX».

«NBA Street vol. 2» er forbedret på alle fronter siden forgjengeren, og fremstår nå som et raskt og kompromissløst actionspill like viktig for spillsamlingen som smør er på brødet- om du liker ting fett, altså.

Mye av spillingen dreier seg om dunking og blocking , og du kan ved hjelp av forskjellige komboer provosere fram sinnsyke skuer til musikk av blant annet Nate Dogg og Nelly. Gjør du tilstrekkelig mange tricks, fylles gamebreaker -meteret opp, og du kan dra i land store, vakre og svært poenggivende angrep- spesielt dersom du med is i magen lar meteret fylle seg opp to ganger i stedet for å tømme det umiddelbart.

Hele spillet oser av overskudd, alt fra grafikken til spillerne til musikken til gameplayet er akkurat som det skal være- du vil neppe mislike en seanse med «NBA Street vol. 2» og noen gode venner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media