Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Svorsk bryllup

Hans Fahlén kysser sin hustru Kristin Kaspersen. I natt fikk Sveriges mest kjente programleder sin ektemann.

ÅRE i Sverige: - Jeg elsker deg, sier Fahlén mens svigermor Lill-Babs (65) gråter av glede.

Selv har mamma Lill-Babs, som var en populær artist både i Sverige og Norge i årtier, vært gift to ganger: Med sangeren Lasse Berghagen og den tidligere norske landslagsmålvakten i fotball, Kjell Kaspersen.

I natt dunket musikken gjennom rutene på den eksklusive restauranten Villa Tottebo i Åre. Sveriges heteste brudepar festet til musikk av blant andre «Smoke On the Water». Sju timer tidligere hadde Hans og Kristin lovet hverandre evig troskap i gamle Åre kirke. Han var kledd i mørke slangeskinnsbukser og hun i en hvit bryllupskjole.

Ikke et øye var tørt da Hans Fahlén tredde en bred sølvring på fingeren til Kristin Kaspersen.

Norsk far gråt

- Alle gråt, sa en opprømt Lill-Babs etter vielsen. Litt lenger borte på kirkebakken sto Kristins norske far, Kjell Kaspersen, og tørket en tåre fra øyekroken.

- Allerede første gang jeg møtte Hans skjønte jeg at han var en kanonfyr. Han er helt ukomplisert og lett å prate med. Helt enkelt en super gutt, sa han og klemte sin datter.

Til vielsen hadde Kristin og Hans bedt inn 50 av sine nærmeste venner. Når Kristin Kaspersen gled fram i altergangen sang Göran Rydh «You Are So Beautiful». Jessica Glenmark sang «I Know I Loved You» og «Av längtan till dig». Da det nygifte brudeparet seinere ble tatt ut på trappa til gjestenes jubel sang Jessica Glenmark «Den jag älskar», men med spesialskrevet tekst av Tommy Nilsson. Ute på kirkebakken haglet det med ris fra nærmere 100 lokale Åre-beboere som hadde møtt opp for å få et glimt av det berømte paret.

Fraktet med helikopter

Etter å ha blitt klemt av venner og kolleger hoppet Kristin og Hans inn i helikopter. Mens gjestene ble busset til Villa Tottebo for en velkomstdrink reiste Hans og Kristin opp i Åres fjell for bryllupsfotografering og champagne.

- Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv, sa Hans og ga sin hustru enda en gang et stort kyss på munnen.

ELSKEDE: Kristin Kaspersen fikk sin Hans Fahlén i går. På kirketrappa møtte hun mamma Lill-Babs og sin norske pappa Kjell Kaspersen (til høyre).<!--FOTO-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media