SVs smertegrense

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«SV er sterkt imot å ha norske styrker i Afghanistan, men mener motstand mot oljeboring i Lofoten er viktigere? Dette er jo en krig med norske menneskeliv som innsats ... Jeg tror SV ikke vil ha Afghanistan som fanesak dette valget, for å kunne gjøre en hestehandel ved en eventuell ny regjeringsforhandling (norske styrker blir i Afghanistan mot ingen oljeboring i Lofoten). Det er totalt urealistisk at Norge, uansett regjering, trekker styrkene ut av Afghanistan de nærmeste årene.

Thomas«Afghanistan er sentrum for Taliban. At denne kulturen er ekstremt kvinneundertrykkende, er visst ikke så farlig. Og behovet for oljeboring utenfor Lofoten hadde vært langt mindre dersom Halvorsen ikke hadde tapt det meste av oljeformuen ved svært risikofylte investeringer.

Gerlingh

«Et flertall av nordmenn vil ha soldatene ut. De krigsherrene NATO støtter, er like kjipe som dem vi slåss mot. Vi hiver bare bensin på bålet.

Ronny

«De svelger vel gjerne flere kameler bare de får sitte i regjering. Blir vel som i barnehagesaken.

Ole Kr. Tvetbråten

«SV truer arbeidsplassene i oljeindustri, verftsindustri etc.

Arne

«Er glad for at noen politikere tør å si nei til galskapen med å bore etter olje i Lofoten.

Me

«Hvorfor det er så forbannet viktig å bygge oljeplattform i en av verdens mest naturskjønne omgivelser, og risikere enorme forurensningsødeleggelser i et av verdens mest ressursrike områder?

Magne Moe

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer