TILBAKE: Steve Angello, Sebastian Ingrosso og Axel «Axwell» Hedfors er tilbake etter at elektronika-trioen ble oppløst i 2013. Video: Ellinor Svensson / Expressen Vis mer

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia gjenforenes etter fem år

- Nå var det på tide.

På en pressekonferanse i dag på Berns i Stockholm kom bandet med en gladbeskjed til fansen.

Etter mange spekulasjoner, fortalte trioen at nå kommer de tilbake - sannsynligvis for godt.

- Gått lang tid

- Vi følte at nå var det på tide. Det er gått lang tid, sa Steve Angello på pressekonferansen, som er blitt gjengitt i en rekke svenske og utenlandske aviser, som Aftonbladet og Expressen.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer

Supergruppen består av Axel «Axwell» Hedfors, Steve Angello och Sebastian Ingrosso.

- Vi skyldte våre fans å kjøre på nå. Og vi skyldte oss selv det samme. Vi sluttet for å prøve nye greier, og nå er det gått så lang tid, så nå skal det bli moro, sier Axel «Axwell» Hedfors.

Fansen har ventet

På dagens pressekonferanse fortalte bandet om framtida, og at de skal gjenforenes med en kjempekonsert i Tele 2 Arena i Stockholm 4. mai 2019.

- Vi har så mange fans som har ventet i flere år nå, fortalte bandet da de møtte pressen.

- Vi gjenforenes. Og vi kommer hjem og begynner med konsert i Stockholm. Stockholm er viktig for oss, sier Sebastian Ingrosso.

Bandet spilte sammen i våres, og siden har det vært mange spekulasjoner rundt supergruppa.

- Største noensinne

Swedish House Mafia spiller elektronisk musikk. Trioen ble dannet i 2008, og det tok ikke lang tid før de ble et internasjonalt fenomen. Bandet holdt på fram til 2013.

Billettene til Stockholm-konserten neste år legges ut førstkommende lørdag.

Swedish House Mafia avslører at de har nytt materiale på gang.

- Vi holder på med å spille inn nye ting. Det kommer til å bli det største vi noensinne har gjort, sa Steve Angello på pressekonferansen.

PÅ SCENEN IGJEN: Etter premieren av «Mamma Mia! The party» i Stockholm sto Anni-Frid, Agnetha, Björn og Benny sammen på scenen igjen. Video: Reuters / Kristin Kaspersen / Svein Dybdahl / DBTV Vis mer Vis mer Vis mer