Syk av stress

Skilsmissen fra André Agassi og selvmordet til bestevennen har slått Brooke Shields helt ut.

Stress og spenning har gjort den vakre skuespillerinnen fysisk syk, skriver amerikanske The Star. Legen har fastslått at hun lider av TNJ, en muskelsykdom som gjør at blant annet kjeven strammes helt til.

- Noen dager er det så ille at jeg ikke klarer å åpne munnen nok til å spise for eksempel et eple. Noen må dele opp eplet for meg, sier Shields.

Suddenly Susan-stjernen sliter også med angstanfall etter at ekteskapet med tennisstjernen Agassi røyk i vår. I tillegg tok vennen og Susan-kollegaen David Strickland sitt eget liv på samme tid.

- Du kan se at jeg er utsatt for et stort press for tiden. Huden min forandrer seg. Bare det å ikke ha kontroll over ting gjør at jeg føler panikk, sier Shields.

Ifølge The Star er stjernen nesten ugjenkjennelig for tida, med uren hud og tung sminke. For tida er Shields i New York og spiller inn filmen «Black and white».

I New York har hun fått legehjelp for å temme sykdommen. En lege bruker tre kvarter hver dag på å bearbeide muskelgruppene til Hollywoodstjernen.

- Når jeg har besøkt Dr. Erickson føler jeg meg mye bedre. Jeg kjenner at jeg har mer oksygen i kroppen, og jeg føler meg høyere. I tillegg er det lettere å puste, sier Shields.

SYK: Brooke Shields føler seg ikke bra etter en tøff vår.