Sykdom i Tatu

Den ene halvparten av Tatu, Julia Volkova, møtte ikke opp på generalprøven i dag fordi hun er syk. Eller?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIGA (Dagbladet): I går var 18-åringen tilsynelatene for syk til å delta i gjennomgangen av EuroSong-finalen. Men da hun ikke møtte opp på generalprøven i dag heller, begynte ryktebørsen for alvor.

Tatu, som i tillegg til Julia består av Elena Katina (18), er storfavoritter foran kveldens EuroSong-finale i Riga. Jentene har skapt rabalder i Riga helt siden de kom, og har allerede fått en advarsel fra arrangørene om at de må gjøre en ordentlig innsats på prøvene, ellers risikerer de å bli diskvalifisert. Hvis skandalejentene begynner å kle av seg eller ta på hverandre

under finalen, skal sendinga kobles ut og opptaket fra generalprøven sendes på lufta.

Men Julias sykefravær gjør det vanskelig å bruke tapen fra generalprøven, fordi bare én av jentene deltok. Mange lurer nå på om Julia uteble fra generalprøven nettopp for å gjøre det umulig for arrangørene å avbryte opptredenen deres når de er direkte på lufta.

Ifølge bandets manager, Ivan Shapovalov, har Julia (18) fått en halsinfeksjon som hun får medisiner for. Julias lege møtte personlig opp i Skonto-hallen og overleverte en sykmelding til arrangørene. Og selv om prøvene er obligatoriske, ble sykmeldingen godtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer