Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sykdom i Tatu

Den ene halvparten av Tatu, Julia Volkova, møtte ikke opp på generalprøven i dag fordi hun er syk. Eller?

RIGA (Dagbladet): I går var 18-åringen tilsynelatene for syk til å delta i gjennomgangen av EuroSong-finalen. Men da hun ikke møtte opp på generalprøven i dag heller, begynte ryktebørsen for alvor.

Tatu, som i tillegg til Julia består av Elena Katina (18), er storfavoritter foran kveldens EuroSong-finale i Riga. Jentene har skapt rabalder i Riga helt siden de kom, og har allerede fått en advarsel fra arrangørene om at de må gjøre en ordentlig innsats på prøvene, ellers risikerer de å bli diskvalifisert. Hvis skandalejentene begynner å kle av seg eller ta på hverandre

under finalen, skal sendinga kobles ut og opptaket fra generalprøven sendes på lufta.

Men Julias sykefravær gjør det vanskelig å bruke tapen fra generalprøven, fordi bare én av jentene deltok. Mange lurer nå på om Julia uteble fra generalprøven nettopp for å gjøre det umulig for arrangørene å avbryte opptredenen deres når de er direkte på lufta.

Ifølge bandets manager, Ivan Shapovalov, har Julia (18) fått en halsinfeksjon som hun får medisiner for. Julias lege møtte personlig opp i Skonto-hallen og overleverte en sykmelding til arrangørene. Og selv om prøvene er obligatoriske, ble sykmeldingen godtatt.

Medie-koordinator for Den Europeiske Kringkastingsunionen (EBU), Aline Bussat Ingwersen, vil ikke spekulere i hvorfor Julia ikke møtte på generalprøven. I stedet krysser hun fingrene for at 18-åringen skal bli frisk i løpet av dagen.

- Kan dere bruke tapen med bare én av jentene hvis dere må avbryte opptredenen deres i kveld?

- Dette er den tapen vi har. Vi satser jo på at vi slipper å bruke den, sier Ingwersen.

SKANDALEJENTER:</B> Tatu-jentene bruker alle midler for å få omtale. Blant annet hevder de at de er lesbiske. Lena Katina (til høyre) sto alene på scenen både i går og i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media