Sykehotellet på Rikshospitalet

«Her har Hanne Harlem og Helse Sør-Øst dummet seg maksimalt ut. Norge skriker etter mangel på rekonvalensplasser i forbindelse med sykehusopphold og så klarer styret med Hanne Harlem i spissen å få til et rivingsvedtak for det påbegynte sykehotellet. Er det mulig?

Erik S.

«Noen bør kanskje forklare Stordalen hva dette dreier seg om, siden han ikke virker helt med bestandig. Dette er altså ikke snakk om et hotell hvor man har en sykehusavdeling på samme måte som man f.eks. har en SPA-avdeling i et av Choice-hotellene. Trykket her er på SKYEHUS ikke på LAVPRISHOTELL. Men det er lett å se hvorfor denne irriterende dvergen, som tror Carlings-skinnjakker med amerikansk skrift på ryggen ser fresht ut på en mann som nærmer seg 50, føler seg hjemme i sykehusbransjen. Han er jo ekspert på å pushe overprisede sengeplasser med lunken mat servert i sterile omgivelser.

Henrik«Jeg tror problemet er at disse avdanka Ap-folka som er plassert inn i ledelsen og styrere i alskens offentlige virksomheter som liksom skal drives etter «bedriftsøkonomiske prinsipper», rett og slett er inkompetente, og at man får et system med ansvarspulverisering der de inkompetente stoler på hverandre.

Atb«Er Harlem redd for at private inverstorer skal komme til å tjene penger på å bygge sykehotell? Det er ikke Helse-Norge som trenger dette bygget. Det er en sårbar gruppe livstruende kreftsyke mennesker og deres pårørende.

G.Corwin