Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sykepleier Silje Hansen slo seg løs med Bryan Adams: - Det ble litt heftigere enn planlagt

Ektemannen var på do under opptredenen.

KOSTE SEG: Silje Hansen (31) fra tettstedet Sjøholt i Møre og Romsdal grep sjansen da den kanadiske rockestjernen Bryan Adams inviterte noen fra publikum opp på scenen i Ålesund. Video: @bryanadams / Instagram / Privat. Vis mer

(Dagbladet): Under en konsert i Ålesund forrige fredag spurte den kanadiske rockeren Bryan Adams om ingen av publikummerne ønsket å komme opp på scenen.

Da få av publikummerne meldte interesse grep Silje Hansen fra Sjøholt i Møre og Romsdal sjansen.

- Jeg sa høyt at jeg ikke kunne forstå hvorfor ingen ønsket å gå opp på scenen, og da spurte noen bak meg om jeg hadde lyst. Jeg svarte at jeg selvfølgelig hadde det, og da ble jeg bare løftet over gjerdet og hjulpet opp på scenen, forteller Hansen til Dagbladet.

Slo seg løs

Hansen trodde hun bare skulle gå bort å si hei til Adams, som derimot satte i gang med låta «If Ya Wanna be Bad- Ya Gotta Be Good» mens hun var oppe på scenen.

Foran tusenvis av publikummere satte hun derfor i gang med å improvisere en dans, som mottok stor jubel fra tilskuerne i Storhallen i Ålesund.

Ifølge Sunnmørsposten var det nærmere 6.500 tilskuere på konserten.

- Da han begynte å spille startet jeg bare å gjøre meg litt til, det ble kanskje en litt heftigere dans enn jeg hadde tenkt, sier 31-åringen, som vanligvis jobber som sykepleier.

Hansen har tidligere jobbet som Zumba-instruktør, men forteller at hun fikk lite bruk for sine Zumba-ferdigheter under sangen.

- Ikke skilsmissegrunn

Det ble mest dansing og lite snakking under Sjøholt-kvinnens minutter med rockestjernen, men noen ord fikk de to utvekslet.

Da Adams spurte henne om hvem hun var på konserten med, kunne ikke kanadieren dy seg da Hansen fortalte at hun var der med venner og ektemannen.

- Da jeg sa jeg hadde en mann så flira han bare og sa; «Not any more», sier Hansen med en liten latter.

VAR ZUMBA-INSTRUKTØR: Silje Hansen fra Sjøholt jobbet tidligere som Zumba-instruktør, men fikk ikke brukt noen gamle «moves» under konserten. Foto: Privat. 
VAR ZUMBA-INSTRUKTØR: Silje Hansen fra Sjøholt jobbet tidligere som Zumba-instruktør, men fikk ikke brukt noen gamle «moves» under konserten. Foto: Privat.  Vis mer

Ektemannen til 31-åringen fikk derimot ikke med seg det som utspilte seg på scenen, men tok hele opptredenen med en god latter.

- Mannen min var på do da jeg var på scenen, så han fikk det ikke med seg før etterpå. Jeg tror han synes jeg var litt sprø, men han synes det var morsomt og artig. Det ble ingen skilsmissegrunn akkurat, forteller hun til Dagbladet.

Stor oppmerksomhet

Dagen etter konserten våknet Hansen opp til stor ståhei på sosiale medier, og videoen har nå over 164.000 visninger på Facebook og Instagram.

Hun forteller at hun egentlig har slitt med sceneskrekk, og har tidligere stått med hjertet i halsen før konserter under tiden da hun sang i kor.

Det var derimot lite nervøsitet å spore hos kvinnen da hun slo seg løs på scenen med Adams under konserten.

- Alle som kjenner meg har kun gitt positive tilbakemeldinger, selv om de kanskje synes jeg er litt sprø, var de ikke overraska. De få negative kommentarene jeg har sett har kommet fra folk som sikkert har en litt annen kulturbakgrunn, og som kanskje synes jeg oppførte meg litt usømmelig, sier hun.

Kjendis på jobben

Da Hansen kom på jobb igjen etter helgas festligheter fikk hun også flere kommentarer fra pasientene på sykehuset hun jobber på i Ålesund.

- Det var flere som sa; «er det kjendisen som kommer på vakt nå?», og mange synes det var tøft gjort, forteller hun til Dagbladet.

Fredagens konsert var den første Bryan Adams-konserten for 31-åringen, som er stor fan av kanadieren som hadde sin storhetstid på 80-tallet.

Hun ser ikke bort ifra at hun vil ta turen til flere konserter med Adams igjen hvis han spiller i nærheten av hjembygda.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media