Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sykt, men ganske morsomt

På sitt makabre vis.

 DVD: Etter at Nattsvermeren gjorde seriemordere til en slags helter, er kanskje det mest overraskende at denne moderne antihelten ikke har fått en egen tv-serie før.

Dexter er rettsmedisiner, med spesialområde blod. Han er også massemorder og klin sprø. Det som skiller ham fra andre blodtørstige uhyrer, er at han bare tar livet av de som «fortjener» det.

Det er altså ikke unge, pene og uskyldige jenter som står på menyen til Dexter.

De første tolv episodene handler om jakten på en fyr som tapper sine ofre for blod og fryser dem ned, før han parterer dem. «Så rene, flotte snitt», sier Dexter til sine kolleger, full av beundring.

Sykt, men ganske morsomt på sitt makabre vis.

Serien er også spennende og velspilt, med Michael C. Hall fra «Seks fot under» i tittelrollen.

FØR BEGRAVELSEN: Michael C. Hall er kjent fra tv-serien «Six Feet Under» der handlingen er hentet fra et begravelsesbyrå. Nå spiller han en kar som sender folk dit. Foto: STELLA PICTURES
FØR BEGRAVELSEN: Michael C. Hall er kjent fra tv-serien «Six Feet Under» der handlingen er hentet fra et begravelsesbyrå. Nå spiller han en kar som sender folk dit. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media