Sykt sinna mann (54) skal fronte «Farmen»

Han heter Trygve eller Arnfinn eller noe annet jysla traust.

DE SKAL PÅ «FARMEN» I ÅR: Denne gjengen skal okkupere tv-skjermene i høst. Foto: TV 2
DE SKAL PÅ «FARMEN» I ÅR: Denne gjengen skal okkupere tv-skjermene i høst. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sykt sinna mann (54) skal fronte «Farmen» på TV 2 i høst. Han heter Trygve eller Arnfinn eller noe annet jysla traust, er fra Vestlandet og er håndplukket i castingen for å si fæle ting om likestilling og innvandring, og snart blir han hele Norges nye elsk/hat-objekt. Sånt blir det høye seertall av.

Heldigvis er Josefine (23) fra Asker også med, og gjett om hun er malplassert der ute på en gård! «Æææsj, en ku. Er det der osten kommer fra?», skriker hun i første episode, og seerne rister på hodet når hun bruker tre kvarter foran sminkespeilet før frokost.

«Sånne byjenter er ikke noe for meg», fnyser Jakob (33), rørlegger og Frp-politiker fra Austevoll. Ifølge Jakob selv er han «frivillig ungkar», men vi aner en ørliten selektiv tolkning av virkeligheten her.

Ahmed (31) er også med. Han er «Farmens» multikulturelle alibi, og skal vise verden at norsk tv ikke bare er kritthvite fjes - vi har også plass til én norsk-pakistaner! Ahmed er ikke rare bonden han heller, og havner snart på kollisjonskurs med Stig (37), den veltrente homsa som til daglig er jurist. Og du kan jo tro det blir teeemmelig høy putefaktor når Ahmed forteller Stig at homofili er djevelens verk. Sånt blir det høye seertall av.

Nyskilt tobarnsmor Anita («39 for fjerde året på rad, ha ha») er fra Rykkinn og «kommer til å savne røyken mer enn barna, ha ha». Hun får kjapt god tone med Trym (21), en barsk odelsgutt som leste sin første (og eneste) bok i niende klasse («Gummi Tarzan»). «Du skulle vært tyve år eldre, ha ha», sier Anita til Trym, og ler så nikotinlungene rister.

Storbonden, en røslig kar med to fornavn og tilsynelatende utømmelig tilgang på flanellskjorter, klør seg i skjegget. Han godkjenner - selvsagt under voldsom tvil og to reklamepauser - oppdraget om å lage egne pølser. Dermed får vi se Trym og de andre feire bragden i badestampen samme kveld.

Det er visst ikke grenser for hvor ofte bønder hoppet i stampen før i tida. Og sånt blir det jo høye seertall av.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer