Syltynn og urealistisk Frp-polemikk

Gørrkjedelig mykporno i overeksponert bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BOK: «Refs» er utgitt i samarbeid med Cupido. Den norske forfatteren vil være anonym. Sammen med manus ligger en konsulentuttalelse fra en ellers edruelig litteraturkritiker, med løfte om at dette er en bok med en høy litterær og politisk verdi. En slags ny «Uten en tråd», der psevdonymet også henspiller på De Sades «Justine».

Det eneste positive som kan sies om denne boka er et den er genialt markedsført. Storyen er lagt i munnen på byråsjef «Silkemerra». Hun står bak straffesystemet REFS, som bygger på tesen om at «Alle har en rumpe, og det svir like mye i byråsjefens som i kassadamens».

Systemet går ut på å gi småsyndere ris på rompa eller samfunnstjeneste. Silkemerra lures opp i stry, og dømmes til å være undervisningsdukke for tenåringsgutter som skal lære om seksuallivet. Og så – ja, så kommer orgasmene strømmende på. «Egentlig burde jeg visst det. Ekshibisjonisten, det er meg, det».

Jeg har lest seriøs skjønnlitteratur som er langt råere og mer provoserende enn denne. At forfatteren foretrekker å være anonym, er mer forståelig på grunn av det stusslige litterære nivået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer