Sylvester Stallone (67) på vei med ny Rambo-film

Sammenliknes med kritikerrost Oscar-vinner.

FRA GLANSDAGENE: Den muskuløse og kompromissløse John Rambo, i Sylvester Stallones skikkelse, kan være på vei tilbake til lerretet. FOTO: PROMO
FRA GLANSDAGENE: Den muskuløse og kompromissløse John Rambo, i Sylvester Stallones skikkelse, kan være på vei tilbake til lerretet. FOTO: PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det er seks år siden den fjerde og hittil siste filmen i «Rambo»-serien, og med tanke på at Sylvester Stallone nå er 67 år gammel kunne man kanskje tro at siste kapittel i sagaen om actionhelten er skrevet.

Men nå kan en femte film likevel være på vei.

Den tyske filmdistributøren Splendid Films — som fokuserer på internasjonale actionfilmer for det tyske markedet — melder nemlig i en pressemelding at de har kjøpt de tysktalende rettighetene til kommende «Rambo V».

Bekrefter nyheten  - Med «Rambo V» kommer Sylvester Stallone tilbake i sin paraderolle, skriver Splendid i pressemeldingen.

Ifølge pressemeldingen skal John Rambo denne gangen ta for seg de meksikanske kartellene.

Splendid Films beskriver for øvrig den nye Rambo som Stallones versjon av «No Country for Old Men» - den intenst kritikerroste og Oscar-vinnende filmen til Coen-brødrene fra 2007.

Carl Rickmers, innkjøpssjef i selskapet, bekrefter overfor Filter at pressemeldingen er ekte, men vil ikke si så mye mer.

- Jeg kan ikke kommentere pressemeldingen, pressemeldingen må stå for seg selv, sier han.

- Liker ikke meksikanere Presseskrivet binder sammen flere rykter som har surret de siste årene. Sist gang var for halvannet år siden da filmen - uten et plott - dukket opp for salg sammen med «Expendables 3» på European Film Market.

I 2012 kommenterte også Stallone at han jobbet med et manus der den legendariske actionkarakteren redder en ung jente fra meksikanske karteller:

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

- Han er i Arizona på grensen. Det kommer til å handle om at han går inn i Mexico. Jeg tror ikke Rambo liker meksikanere.

Det har for øvrig også vært snakk om å gjøre tv-serie av «Rambo», men prosjektet ser nå ut til å ha rent ut i sanden.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer