TRAILER: «Guardians of the Galaxy« -Trailer (2017). Video: Marvel Studios Vis mer

«Guardians of the Galaxy Vol 2.»

Sylvester Stallones hemmelige rolle avslørt

Har en rolle i «Guardians of the Galaxy Vol 2».

(Dagbladet): For fansen har det lenge versert rykter om at Sylvester Stallone skal spille en av favoritt-karakterene i «Guardians of the Galaxy Vol.2», som har premiere i USA 5. mai.

Filmen «Guardians Of The Galaxy», er basert på Marvels superhelt-tegneserie med samme navn og baserer seg på den andre gruppen med superhelter i «Guardians»-mytologien.

Disse ble til da tegneserien ble gjenopplivet i 2008 etter en langvarig pause fra førsteserien (som begynte å gå i 1969).

Stallone som antihelt

Ifølge Comicbook.com har et fåtall av fansen nå fått mulighet til å se oppfølgeren, «Guardians of the Galaxy Vol.2», før den nært forestående premieren.

Ifølge nettstedet har Marvel Studio sluppet et notat om at Rambo-skuespiller Stallone blir å se i rollen som «Stakar», bedre kjent som «Starhawk» fra tegneserien, en viktig aktør i galaksen og en av fansens favorittkarakterer. «Stakar» er også kjent som en av antiheltene i «Guardians»-universet.

Marvel bekrefter også på sin hjemmeside at Sylvester Stallone har en rolle i filmen. Chris Pratt, Zoe Saldana og Dave Bautista har sentrale roller i den kommende filmen, som er regissert av James Gunn.

Risikoprosjekt

«The Guardians of the Galaxy» består av et lag av supermennesker og eventyrlystne utenomjordiske mennesker, som har som oppgave å beskytte galaksen mot trusler, ifølge Marvel Universe Wiki.

Den første filmen ble kalt det største risikoprosjektet fra Marvel noensinne. Filmen, som hadde premiere i august 2014, ble imidlertid en suksess. Aldri før hadde en augustpremiere hatt bedre kinobesøk i USA.

Chris Pratt spiller rollen som «Star-Lord», en småalkoholisert rundbrenner, som i den første filmen blir tvunget til å samarbeide med det snakkende treet «Groot» og den genmodifiserte vaskebjørnen «Rocket Rackoon» (hvis stemmer tilhører Vin Diesel og Bradley Cooper).

Vin Diesel og Bradley Cooper er også medvirkende som stemmer til «Groot» og «Rocket Rackoon» i den kommende oppfølgeren.