«Syndicate» snart tilbake?

Kjærkommen strategi fra Sverige.

«Syndicate» snart tilbake?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bullfrogs klassiske Syndicate var et taktisk strategispill der målet var å lede det internasjonale selskapet ditt til verdensherredømme - som oftest ved hjelp av brutale og hensynsløse metoder. Nå er det forhåpentligvis snart duket for et gjensyn.

I fjor høst kom det frem rykter om at Electronic Arts (som eier Syndicate-serien) hadde ansatt det svenske studioet Starbreeze for å lage et nytt spill i serien. Siden den tiden har det vært stille rundt saken, men nå har nettstedet GamesIndustry.biz fått litt ny informasjon.

I følge kilder nettstedet har vært i kontakt med, er spillet (med kodenavn Project Redlime) fortsatt under utvikling, og Starbreeze har arbeidet med prosjektet siden august 2007. Spillet skal visstnok komme til Xbox 360, PS3 og PC.

Starbreeze jobber imidlertid også med et spill basert på Robert Ludlums Jason Bourne-figur. Også dette er på oppdrag for EA, og det er i følge GamesIndustry.biz ikke ventet at Syndicate-oppfølgeren lanseres før Bourne-spillet er ferdig.

Starbreeze er mest kjent for The Chronicles of Riddick-spillene og The Darkness. Da Project Redlime først ble kunngjort hadde EA-mann David DeMartini dette å si om samarbeidet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer