- Synes de jeg er dum?

Anne Mona lurer på om seerne synes hun er dum, naiv og hjerteløs. Bare timer før Big Brother-programmet er over, er det tid for ettertanke.

Les også:

Big Brother-deltakerne har i dag måttet svare på spørsmål om sine 100 dager i huset - og deres tanker for framtida. Her er et kort utdrag:

Ønsker for framtida:

Anne Mona: - Jeg har ingen anelse om framtida. Jeg gikk inn i Big Brother-huset på grunn av opplevelsen.Rodney: - Hmmm, det måtte ha vært noe med enten film eller musikk. Vet ærlig talt ikke, det er så mye en kunne ha tenkt seg å ha gjort, men hadde en fått sjansen, ville det ha vært en av de to tingene. Men, jeg har det helt suverent i den jobben jeg har nå også, så det blir ingen gråt og tenners gnissel hvis det ikkje skjer.Anette: - Det den ville gjort før jeg kom inn her. Tid med familie og venner, og jobb etter avsluttet studie.Anita: - Så lenge jeg ikke gikk inn i dette med baktanke om hverken platekontrakt eller lignende, tror jeg den nærmeste framtiden vil bringe meg tilbake til Trondheim og studier. Savner vennene mine der, og jeg har tross alt ca. 10 års studier igjen, så det er vel best å begynne igjen snart.Lars Joakim: - Vet ikke, så lenge jeg gjør noe jeg trives med er jeg fornøyd.

Anger

Anne Mona: - Jeg angrer ikke på måten jeg har vært på, for jeg har vært meg sjøl. Men måten jeg har behandlet Arild på, kunne jeg vært foruten. Det som har skjedd med meg og Ramsy ville jeg ikke tatt bort for alt i verden. Men å såre Arild på den måten, det hadde virkelig ikke den gutten fortjent.Rodney: - Ja, så var det dette med tabbekvoten min da. Det å synge i toalettet, sovne i blomsterbed, komme med skrøner som ingen tok, krangle med Anette om bagateller. Ja, jeg kunne vel ha sagt det er enkelte ting jeg ville ha gjort annerledes. Men så blir det også så stor fokus på ting som hadde gått de fleste hus forbi i real life. For jeg vil tørre å påstå at tar du 4 timer fra en gjennomsnittlig norsk fest en hvilken som helst fredag, så hadde nok du sett og hørt en del. Men her får du det i tv format, så litt toleranse og fri tankegang håper jeg den vanlige tv titter har.Anette: - Nei.Anita: - Nei, det er ingenting jeg angrer på, men det er sikkert et par ting jeg kommer til å bli flau over når jeg ser episoder seinere. Men ting jeg har gjort har både frembragt smil og forargelse - og hva er vel livet uten?Lars Joakim: -Nei ikkje noe spesielt, bortsett fra «siste mann ut». Men skal man være med på leken må man tåle steken.

Seernes dom

> Anne Mona: - Det vet jeg ikke. Kanskje de synes jeg er dum og naiv? Ei som godtar en del, og som liker å bli herset med. Kanskje noen tror jeg er hjerteløs. Tror folk dette, tar de feil. Men en ting som bør bli godt forstått er at jeg en rolig person som det skal mye til for å provosere.Rodney: - Håper de sitter igjen med det viktigste. At jeg har ment og sagt det som har kommet frem, 100 prosent. Og at jeg er full av liv og liker å jobbe. Det var det som jeg sa i presentasjonen min i begynnelsen og, så da har jeg holdt det som ble lovt.Anette: - Har ingen anelse, og det er ikkje spesielt interessant. Det som kan bli litt artig er om det familien og vennene mine har sett av meg på tv stemmer med den de vet jeg er.Lars Joakim: - En seriøs bajas?

Eget tv-program

Anne Mona: Tror aldri jeg kunne taklet et eget tv-program. Jeg er alt for sjenert.Rodney: Hadde en god ide en gang, kanskje er det en mulighet som byr seg nå. En reporter og en kameramann drar til de 8 stedene med høy partyfaktor og lager annerledes reisebrev til ungdom med masse musikk, sol, alkohol, fest og alt det andre ungdom gjør i Syden.Anette: Det skulle hete Reisen i dyrenes verden, og handle om dyr i Sør-Amerika; hvordan de lever og hvordan fremtiden ser ut for dem.Anita: - Det ville vært et program hvor jeg reiste rundt i verden og besøkte hus og steder, kontaktet folk med paranormale evner og forskere/eksperter på området. Skulle ha gjort det enkelt og spennende, så også folk uten særlig innteresse blei «fanga».Lars Joakim: - Har ingen aning!

FORTSETTER SOM FØR: Anette tror livet etter Big Brother blir som før.
TABBE: Allerede første kvelden i bunkersen sang Rodney en låt godt nede i toalettskåla.
BIG BROTHER-GJENGEN: Nå er det bare fem personer igjen av de 12 utvalgte Big Brother-folka.Foto: TVNorge