Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Syng med John og Olivia!

Glem stille kinosaler hvor folk hysjer på deg når du snakker. Nå kan du synge for full hals på karaoke-kino.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du alltid hatt en hemmelig drøm om å synge «You're The One That I Want» for full hals i kinosalen? Nå har du mulighet til å gjøre nettopp det!

I kveld er det premiere på Oslo kinematografers karaoke-kino. Karaoke på kino betyr at nettopp du kan synge rollen som Sandy eller Danny i «Grease».

- Karaoke-kino fenomenet oppstod i London. Der er det å synge til «Sound of Music» blitt et ordentlig kultfenomen, sier Christin Berg, filmsjef i Oslo kinematografer, som kan kose seg over et bra forhåndssalg til de to kveldsforestillingene i Oslo.

For å sette folk i den riktige stemningen blir de utstyrt med brylkrem, chiffonskjerf, sanghefter og i salen vil det stå tre mikrofoner. Så da er alt duket for allsang.

Men er nordmenn tøffe nok til å synge på kino?

- Ja, det tror vi de er! Men hvis de er litt treige i starten har vi leid inn et par forsangere fra et kor som skal få publikum i sangstemning, sier Christin Berg.

  • Den interaktive kinooopplevelsen finner sted fredag og lørdag kveld på Saga kino i Oslo.
SOM OLIVIA OG JOHN: Nå kan du synge Grease-sangene av full hals på kino.